Isetehtud mänguasi beebile

isetehtud mänguasi beebile

Kui me Tirtsuga (tollal 10k) tema esimesele pikale reisile läksime, siis üritasin meid võimalikult hästi ette valmistada ja varusin kõikvõimalikku kraami, millega teda lennureisi ajal lõbustada. Kui väike laps on sunnitud pikalt paigal olema, siis on hea anda talle mängimiseks uusi asju. Uusi selles mõttes, et mitte tutikaid poest soetatud vaid just uudset kogemust pakkuvaid – uus materjal, uus tegutsemisviis vms. Nikerdasin mõned mänguasjad ka ise – näiteks pildil oleva “kotikese” (kuju on koti oma, kuid funktsioon mitte). Põhiidee on siin nööbid – teate ju isegi kui hea meelega beebid ema kampsuninööpe iga külje pealt uurivad ja suhu topivad 🙂

Põhjaks kasutasin oma isa vanu velvetpükse, lõikasin välja taskuga koha ja ühendasin küljed. Teist värvi velvetribast tegin sanga. Õmblesin kotikese külge suured nööbid (hästi-hästi hoolikalt, et lahti ei tuleks, ikkagi närimislelu ju) ja sidusin sanga külge oma lapsepõlvest pärit nahkse liblikakujulise juukselehvi.

Tulemuseks oli lihtne odav mänguasi, mis leidis ka peale reisi rakendust. Praegu mängib sellega Pisipiiga.

Tammetõru seikuste blogist leidsin aga toreda mänguasjaidee veidi suuremale lapsele.

Kirjutamisteni!
Eveli

Kui sa soovid aegsasti teada saada järgmistest postitustest, siis hakka Mutukamoosi Facebooki lehe fänniks või kliki paremal ääreribal “Jälgi” ja saad teated oma postkasti. 

0 thoughts on “Isetehtud mänguasi beebile

  1. Reet says:

    Vōtmeid ei soovita lapsele mängimiseks anda, seal on liiga kōrge plii kogus vōi hmm mis see nüüd seal oligi, igahes see mōjutab lapse hormoonsüsteemi ja närvikeskust ja on väga kahjulik 🙁

    • mutukamoos says:

      Reet, aitäh veale tähelepanu juhtimast! Ma ei olnudki sellest teadlik 🙁 Õnneks minu lapsed võtmeid suhu ei pannud, vaid eelistasid nendega kolistada. Aga et väärinfo veebi levima ei jääks, siis muutsin postituses teksti ja pildi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga