Jagamise reede: tikkimiskaardid

tikkimise kaardid

Oi kuidas mulle meeldivad tikkimiskaardid! Ma juba ootan aega, et Tirts oleks piisavalt vana ja saaksime temaga erinevaid kaardikesi teha. Seni aga õhkan iga leiu peale… ja jagan neid ka teiega!

  • Handmade Charlotte teeb väga ägedaid DIY asju ja need vintage stiilis tikkimiskaardid on eriti armsad. Laadi alla, prindi, augusta ja naudi!
  • Busy Little Bugs on teinud armsad pastelltoonides loomapiltidega õmbluskaardid väiksematele lastele. Siin on ette nähtud suuremad augud. Ja vaata üle ka teised freebied – vaala ja tulnukate teemalised õmbluskaardid, erinevad paaritamismängud, lotod jne.
  • Ja mõned inspireerivad näited, kuidas suvalistest netist leitavatest vintage piltidest saab ise tikkimiskaarte teha – All Things Grandma blogi, mida peab üks tegus vanaema. Näide 1 ja näide 2. Sellest blogist leiate palju vahvaid ideid, mida lastele meisterdada võiks.

* Pildid pärinevad lehelt Handmade Charlotte ja Busy Little Bugs

LISASIN: Handmade Charlotte loomapiltidega tikkimiskaardid.

Kui sa soovid aegsasti teada saada järgmistest postitustest, siis hakka Mutukamoosi Facebooki lehe fänniks või kliki paremal ääreribal “Jälgi” ja saad teated oma postkasti. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga