Lastega ohutusest / raamat “Väikesed päästjad”

väikesedpäästjad10

Ma olen mõnda aega otsinud raamatut, mille abil lastele ohutusest, eriti tuleohutusest, rääkida. “Väikesed päästjad” on seni kättesattunutest minu silmis parim. Me elame puuküttega puumajas ja tuleohutus on teema, millele ma mõtlen tihti. Majas, kus on tulekolle, on ka tikud. Ja ükskõik kui hoolega neid ära peita, leiaks lapsed need ikka üles. Seepärast olen võtnud suuna, et lastega tuleb ohutusest rääkida ja rääkida ja rääkida.

väikesedpäästjad13

“Väikesed päästjad” jutustab õpetlikke lugusid, kuidas lapsed satuvad ohtlikesse olukordadesse ja kuidas sellistel juhtudel käituda. Hästi hea abivahend lastega ohutusest rääkimiseks. Ja minu üllatuseks pole üldse igav ega imalalt moraalitsev. Ja mis peamine – oli lugemise perioodil laste üks lemmikuid raamatuid!

väikesedpäästjad21

Raamatus on kaetud palju ohtlikke teemasid – ravimid, jääle minek, pommi leidmine jne. Iga teema põhjustas pikad arutelud ja pani lapsed mõtlema ja küsima. Väga-väga super!

väikesedpäästjad22

Kuidas sa oled lapsega ohutusest rääkinud? Milliste ohtude eest hoiatad?

Eveli

Kui sa soovid teada saada järgmistest postitustest, siis registreeru uudiskirja saajaks. Uudiskirja saadan välja kord nädalas või harvemini.

 

2 thoughts on “Lastega ohutusest / raamat “Väikesed päästjad”

  1. Elisa says:

    Me rääkisime hiljuti elektri ohtlikkuse teemast, aga Jänku Jussi multika abil. Oli vaja kiirelt teemat käsitleda, raamatut ei jõudnud otsida, kuigi vast midagi leiaks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga