Kunstitund õues

kunstitund õues

See on tegevus, mis teostatav vähese ettevalmistusajaga – on ju värvid-pintslid kodus enamasti ikka olemas. Papp ja wc paberi tühjad rullid oli meil varem juba kõrvale pandud, nii igaks juhuks.

Vaja läheb:

  • papp (vana pappkasti külg)
  • pintslid
  • näpuvärvid vm värvid
  • kartuleid templiteks
  • wc või paberräti rulli sisu

Meie 2-aastasele tirtsule hetkel piisas kahest värvist ja mainitud materjalidest. Tema jaoks on oluline katsetada erinevate pindade peale värvi kandmist (nt tema spontaanne “tehnikaarendus” oli kitkuda muru seest teeleht ja ka see ära värvida). Väga huvitav on vaadata, kuidas püsti seistes värv pintsli pealt papi peale voolab ja tilgub (toas laua taga ju selliseid kõrguseid ei saavuta). Ühesõnaga – oluline on protsess, mitte tulemus. Ma aega ei võtnud, kuid umbes pool tundi mässasime küll nende asjadega.

kunstitund oues

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga