Lõika ja kleebi: sajajalgsele kingad jalga!

loika ja kleebi

Sel kuul sattus mulle lausa kahe ajakirja vahelt kätte kingakataloog. Esimene reaktsioon oli see kohe prügikasti lennutada, kuid kui avastasin kui ilusti on üksikud kingad valgel taustal eksponeeritud, siis tekkis mõte neid hoopis Tirtsuga meisterdamisel ära kasutada. Nimelt oleme me suhteliselt vähe liimiga tegelenud ja see oskus vajab tal arendamist.

Niisiis, joonistasin valgele paberile ühe sajajalgse. Lõikasin kataloogist kingad välja ja hakkasime Tirtsuga neid sajajalgsele jalga liimima. Väikese vea ma tegin sellega, et joonistamiseks kasutasin veeslahustuvaid vildikaid (need eriti titekad ja mahapestavad), mis tähendab, et kui liimipulgaga sealt üle liikuda, siis kippus värv laiali minema. Poleks ju hullu, kuid Tirts kippus siis liimipulka hoopis pintslina kasutama, et värvi laiali ajada…

Kui sajajalgsel olid kingad jalas ja kingi oli veel kleepimiseks üle, siis joonistasin kiirelt juurde ühe kingariiuli. See oli siiski asjatu pingutus, sest umbes sel hetkel sai Tirtsu huvi otsa ja ta siirdus uusi väljakutseid otsima. Hiljem ta küll täiendas pilti vildikajoonistustega.

P.S. Osavamad lapsed võivad kingad ka ise välja lõigata!

loika ja kleebi2

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga