Südametevõlur Etno-barbi

etnobarbi

Sel kuul kipuvad ilmselt mu blogipostitused väga üheülbalised olema – ikkagi jõulud lähenemas! Nii ma surfangi ringi ja otsin häid kingiideid. Paremaid jagan ka teiega. Nagu näiteks need kaks armast tegelast – Etno-barbi ja väike jänku. No on ju armsad! Ma olen neid juba ammu-ammu Sidruniga tee lehel piilunud ja nüüd kui oli vaja kinki kahele pisipõnnile, siis seadsin sammud poodi. Väga armas koht! Ma vist elaks seal kui saaks – kõik asjad on minu maitsele. Teenindus oli ka väga vastutulelik. Nii palju peaks arvestama, et kaardiga seal maksta ei saa.

etnobarb ja jänes

Etno-barbi ja jänku on tehtud Eestis, taaskasutusideid järgides. Tegijaks on MiMo ja selle taga peitub hobiõmbleja Kairet Moistus. Kusjuures see Barbi on päris elus veel armsam kui pildil! Jänkude valik oli poes suurem ja tõesti oli raske seda kõige armsamat valida. Lisaks avastasin, et jänkudest oli ka kaisulapi versioon kõige väiksematele ka olemas. Nii et veel üks idee katsikukingiks! Eelistame eestimaist! 😉 Veebist on võimalik jänkusid osta ka PapaOpa lehelt.

Etno-barbi ja jänku aga avastavad Euroopat ja reisisid juba Brüsselisse…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga