Tee ise: tuunitud lasteriided

lasteriiete kaunistamine

Katsikul on nüüd käidud ja saan esitleda kinke, mille kallal pusisin kui kirjutasin artiklit katsikukinkide teemal. Ehk siis – sündisid kord üks poiss ja tüdruk… Ja mitte ühte perre 🙂 Ja nemad said kingiks tuunitud beebibodyd. Ammu olen tahtnud katsetada lasteriiete kaunistamist aplikatsioonidega ja see sündmus sundis mind end käsile võtma. Hetkel küll kasutasin põhjana tuttuusi bodysid, kuid plaan on hakata oma laste veidi kulunumatele ja plekilistele särkidele ja bodydele uut nägu andma.

Töö käik:

  1. Nägin kurja vaeva, et leida kaubandusvõrgust ilma kaunistusteta bodyd, mille kanga muster oleks piisavalt neutraalne. Lõpuks leidsin, vist Prismast.
  2. Lipsu šablooni joonistasin ise, kassi silueti leidsin Google pildiotsingust.
  3. Lõikasin tavalisest sitsiriidest kujud välja.
  4. Tegin siksakõmblusega ääred.
  5. Tikkisin mulineeniidiga aplikatsioonid bodydele ja kassile näo.
  6. Kass sai pitsiribast ka lipsukese.

aplikatsioonid beebibodyl

Suurema lapse särgile lisaksin veel nööpe või muid kaunistusi, kuid kuna body omanikud hakkavad suurt osa oma päevast kõhuli veetma, siis neile ma kõvasid kaunistusi ei raatsinud panna. Tirts oli igatahes kassist väga vaimustuses!

Katsikukinkidest oli juttu siin => Mida kinkida katsikule minnes?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga