Kuidas teha lapsest ja tema uuest lelust parimad sõbrad?

Ja ongi uus aasta käes! Soovime teile mängude ja naerurohket uut aastat ja et ikka jaguks neid hetki, mida saate koos perega veeta!

Jagan teiega ühte kirjutist, kuidas tutvustada lapsele tema uut nukku, et neist saaksid parimad sõbrad. Siin on küll juttu nukust, kuid minu meelest saab sama loogikat kasutada misiganes mänguasja puhul. Ma olen tihti kuulnud lapsevanemaid ütlemas: “aga ta ju ei mängi mänguasjadega” või siis arendavate ja ilma kellade-viledeta lelude puhul: “need ei huvita teda, teda huvitavad ainult vilkuvad ja häält tegevad asjad”. Mina usun, et iga asja saab lapsele huvitavaks teha, tuleb ainult veidi ise vaeva näha. Nendest konkreetsetest näpunäidetest Loonalapse blogis peaks küll abi olema!

P.S. Veel on avatud Mutukamoosi küsitlus – millised olid teie lemmikud postitused möödunud aastal ja milliste teemade käsitlust ootate enam? See ju vana tõde, et blogijate parimateks motivaatoriteks on lugejatepoolne tagasiside 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga