Leiud blogidest: Valentinipäeva eri

meisterdamised valentinipäevaks

Ma ise ei ole küll eriline Valentinipäeva tähistaja, kuid kuna ülejäänud maailm siiski on ja ilmselt ka meie lugejad, siis jagan teiega vahvaid Valentinipäeva meisterdamisi ja temaatilisi tegevusi lastele, mis mul teistes blogides on silma jäänud.

  • Üks väga lihtne meisterdamine, vaja läheb ainult paberit ja kääre – blogis Wordplayhouse.
  • 6 ideed koos väljaprinditavate materjalidega blogist Small for Big. Lihtsad ja ilusad. Need näpunukkudest kollid sobivad ka muudel juhtudel 🙂
  • Valentinipäeva teemaline töölehtede kogumik blogist Gift of Curiosity. Selle allalaadimine eeldab uudiskirja tellijaks hakkamist. Tellijatele muutuvad kättesaadavaks ka teised temaatilised prindimaterjalid. Ma printisin Tirtsule talvepaketi – küll osaliselt, sest materjalid on 100 lehe jagu ja igale vanuseastmele. Pakett sisaldab kirja eelharjutusi, lihtsaid puslesid, paaride leidmise mänge, labürinte, numbrite ja tähtede mõistatusi jne.  Kõik töölehtede teemad on näha siin.
  • Reggiost inspireeritud sensoorne Valentiniteemaline mäng värvitud liivaga blogist Racheous. Sobiv igale vanusele.
  • Montessorist inspireeritud peenmotoorikaharjutus blogis Craftulate ja blogis Little Bins for Little Hads. Nõuavad rohkem ettevalmistusi ja tarvikuid, mis ei pruugi kodus olemas olla.
  • Jälle kergemini ettevalmistatav lõika-augusta-kleebi tegevus blogist Lalymom. Šokolaadiümbris – mmmm!

Kui sa soovid ka edaspidi lugeda sarnaseid postitusi, siis anna oma eelistustest teada paremal ääreribal olevas küsitluses.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga