Playmaisiga meisterdamine

playmais

Playmaisi peale sattusin ühes loodustarvete poes, kuid olen neid ka tavapoodides märganud. Tundus huvitav ja mõtlesin järgi proovida. Mulle meeldib see, sest sellega meisterdamisel ei teki väga suurt segadust, mida koristada. Jah, maisipulgakesi võib hiljem tervest toast leida, kuid neid on siiski suhteliselt lihtne kokku korjata.

playmais 2

Playmaisiga meisterdamine käib nii, et pulgakese üks ots tuleb niiske lapi peal märjaks teha ja siis kinnitada see teise pulgakese külge. Karbis on kaasas ka juhend erinevate loomakeste ja kujundite tegemiseks. Päris esimesel korral ma isegi tegin sealt ühe mesilase, kuid hiljem oleme Tirtsuga niisama kleepetööd teinud. Pildid pärinevad sellest korrast kui nad papaga meisterdasid. Papa alustas loomade aediku tegemist, Tirts aga arendas selle kõrgustesse ja minu meelest tuli päris vahva asi välja. Hiljem ta veel mängis sellega niisama, pani endale krooniks pähe ja lõpuks lihtsalt lammutas ära.

Ma näen selles materjalis päris palju potentsiaali selliste abstraktsete vormide loomisel 🙂

Tirts on 2,5 aastane.

Kui sa soovid aegsasti teada saada järgmistest postitustest, siis hakka Mutukamoosi Facebooki lehe fänniks või kliki paremal ääreribal “Jälgi” ja saad teated oma postkasti. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga