Hüvasti, juuksepusad!

Meie pere suurim tragöödia allikas on (oli) Tirtsu juuste kammimine. Vähe sellest, et ta on minult pärinud kerged lokid – sellised nõrgad, mis palju kammides välja lähevad, kuid siiski normaalselt kammida ei lase. Lisaks on ta juuksed ka väikelastele omaselt ülipehmed ja kergesti pusasse minevad. Samuti on ta iseloom selline, et mis on minu oma, on minu oma ja emme palun ära minu juukseid puutu! Kujutage siis ette sellises situatsioonis kammimisprotsessi…

 

10790499-1364402352-45490

Ütleme nii, et seda närvesöövat ja tujurikkuvat tegevust ma iga päev ette võtta ei söandanudki kuni meie beebigrupis soovitas üks ema Macadamia No Tangle Brush juukseharja. Pidi juuksepusade puhul imesid tegema. Ma olin küllaltki skeptiline, et kuidas üks hari saab pusasid harutada, kuid otsustasin siiski järgi proovida, sest häda ju suur. Eesti kaubandusest ma tol hetkel seda harja leida ei suutnud. Isegi kesklaos ei olevat. Sõbranna soovitusel tellisin Look Fantastic lehelt, kus tuli hind isegi soodsam kui Eestist ostes oleks olnud ja postikulu ei lisandunud.

Nüüd oleme me mõned korrad seda testinud ja pean tunnistama, et ongi üks paras imeloom! Päris nii ei ole jah, et panen kammi pealaele ja tõmban alla, kuid pusade harutamine on ikka palju lihtsam ja Tirts on juba hakanud leppima selle protseduuriga ja istub vagusi. Tõesti, see asjandus on meie kodurahu päästja 🙂 Eriti meeldib mulle see, et pääsesin ilma keemiata – vaikselt olin juba hakanud ringi vaatama, et kust võiks saada neid pusapalsameid jms.

Vaatasin, et hetkel on Look Fantastic lehel see hari otsas, kuid seal on olemas ka sarnane toode Tangle Teezer, mida kiidetakse sama palju.

Pilt pärineb Look Fantastic lehelt. 

Kui sa soovid aegsasti teada saada järgmistest postitustest, siis hakka Mutukamoosi Facebooki lehe fänniks või kliki paremal ääreribal “Jälgi” ja saad teated oma postkasti. 

 

0 thoughts on “Hüvasti, juuksepusad!

 1. Andra says:

  Oh, see vidin on mu väike elupäästja – võin öelda, et ilmselt maailma parim jõulukink! 😀
  Muidugi praegusel ajahetkel pole ükski hari mu sõber, sest mu juuksed lihtsalt j o o k s e v a d mu peast ära, aga igal teisel päeval on see hari supermõnus juuksehooldusrutiini osa. Kuivavad ka kiiremini, kui märgasid pusasid lahti harutada 🙂

  • mutukamoos says:

   Ojaa, mul hakkas ka hiljuti juukseid peotäite kaupa tulema. Väga tüütu 🙁 Muidu proovisin enda peal ka seda tangle teazerit – veidi harjumatult torkiv oli, aga kammib ikka hästi. Muidu mul ei jookse isegi värskelt kammitud juustest ükski kamm ega hari läbi, aga see sai hakkama 🙂

 2. -Maali says:

  Juhin tähelepanu, et see roheline hari pildil ei ole Tangle Teezer, vaid üks teine sellelaadne juuksehari Macadamia No Tangle Brush. Päris Tangle Teezer on just see, mis siin artiklis on välja toodud sarnase tootena viimases lauses. Veebilehekülgede järgi saate ilmselt isegi aru 🙂
  TT on just ilma varreta ja mõeldud ergonoomiliselt ja vahetult käes olema juuste kammimise ajal. Pusade ja tihedate lokkidega teeb tõesti head tööd ja viimati nägin neid Salon+ poes, kui keegi veel otsib, kust osta saaks. Me ise tellisime TT oma perre juba mitu aastat tagasi, kui TT veel Eestisse jõudnud ei olnud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga