Ja ongi 100 täis!

100

See on Mutukamoosi sajas postitus. Meie esimene väike juubel! Kui ma veidi üle poole aasta tagasi selle blogi tegin, siis ma ei osanud arvatagi, et leian tänu sellele palju mõttekaaslasi. Esialgu nägin ainult statistikalehelt, et keegi käib lugemas ja ju siis ikka pakub huvi, mis ma kirjutan. Mida aeg edasi, seda enam hakkasin ka tagasisidet saama. Helistas pinginaaber, kellega suhtleme umbes kord aastas ja ütles, et helistas ainult selleks, et öelda, et nii tore, et sa sellist blogi kirjutad. Siis kirjutas juba täitsa võõras inimene. Ja siis veel üks ja veel… 🙂 On neid, kes juba tuttavad Montessori metoodikaga ja neid, kes ütlesid, et leidsid selle tänu Mutukamoosile ja et see oli just see, mida nad otsinud olid 🙂 Ma tõesti ei oodanud sellist vastukaja ja mul on väga hea meel tõdeda, et minu pisikestest postitustest on mõnele emale kasu olnud ja et Mutukamoosist on tõesti saanud inspiratsiooni leidmise koht.

Kui nüüd numbrite maailma tagasi laskuda, siis 100. postituse täitumisel on Mutukamoosil Facebookis 488 sõpra (ilus ümmargune 500 on kohe-kohe tulemas!), WordPressis 38 jälgijat ja kes teab, palju lugejaid erinevates readerites. Aitäh teile, kallid lugejad, et leiate ikka mahti siia tulla ja veel suurem tänu neile, kes on võtnud vaevaks oma mõtteid jagada!

Olen ka ise mitme lasteteemalise blogi jälgija, kus autor kirjutab oma pisipõnni elust-olust ja teinekord on seal nii mõnigi tore isetegemise postitus, mida mul on tekkinud suur kiusatus teiegagi jagada. Siis aga olen hakanud mõtlema, et võibolla blogija ei soovi suurt tähelepanu, sest tihti on ju lasteteemalised blogid rohkem enda ja lähedaste jaoks. Siit tekkiski mõte, et uurida teie käest, kas sellisel asjal oleks jumet kui me teeks näiteks kord kuus ühe jagamise teema Mutukamoosis, kus siis igaüks saab kommentaaridesse postitada lingi oma blogipostitusele, kus on kajastatud kas mõnda meisterdamist või muidu häid lasteteemalisi näpunäiteid? Mis te arvate? Kas olete nõus jagama?

0 thoughts on “Ja ongi 100 täis!

 1. pearnberg says:

  Aitäh, et oled neid postitusi teinud ja aitäh, et seda jätkad ja aitäh, et aitäh ütled :).
  Olen ka mõtteid mõlgutanud blogi tegemisele, aga lõpuks tundnud ikka, et ikka mitte. Samas mõned mõtted on sellised, et tõesti tahaks jagada ja need mahuvad väikse selgitusega fotodele, mida võiksin linkida kommentaaridesse. Nii et mina olen kümne käega poolt.
  Ja veelkord aitäh senise eest!

  • mutukamoos says:

   Aitäh Sulle ka! Et ikka kaasa elad nii aktiivselt 🙂
   Ma hakkasin mõtlema, et saab ju ka sellise jagamise variandi teha, et jagajad saadavad mulle meili peale (mutukamoos(ät)gmail.com) pildi koos selgitusega ja ma siis kord kuus teen ühe koondpostituse selle kohta. Siis ei pea endal blogi olemagi. Peab vist korra järgi proovima 🙂 Nii et otsi pildid välja ja teeks postituse kuu viimasel reedel :))

 2. Katre says:

  Mulle ka väga su blogi meeldib ja loodan, et kui omal laps suurem, siis tuleb meelde su blogi vanad postitused ette võtta ja igasuguseid huvitavaid asju tegema hakata. 🙂

  • mutukamoos says:

   Aitäh, Katre! See aeg ei ole sugugi nii kaugel kui Annabel Meriaga juba üht-teist teha saad 😉 Ja varsti hakkab kõige pisematele ka postitusi tulema, sest meie Pisipiiga on aina asjalikumaks muutunud 🙂

 3. Anonüümne says:

  Suurepärane blogi! Mul on hea meel lugeda ja kogeda, et oled ema, kes viitsib ja tahab ja jõuab oma lastega tegeleda ja raatsib seda ka veel teistega jagada. Väga tubli oled! Aitäh, et jagad oma mõtteid ja tegemisi. Jõudu, aega ja edu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga