Eelteade: lugejad jagavad ideid

eelteade

Kiire eelteade – kuu viimasel reedel tuleb hoopis teistmoodi “Jagamise reede” postitus! Nimelt seal on võimalik teil, kallid lugejad, oma panus anda. Mida vahvat olete lastega kodus koos teinud või meisterdanud? Või on teil jagada mõnda muud head lastega seotud nippi (isetehtud mänguasjad näiteks)? Kõik, mis vähegi haakub Mutukamoosi varasemate teemadega, on oodatud.

Kuidas osaleda?

A) Saada pilt või pildid koos lühikese kirjeldusega aadressile mutukamoos (ät) gmail.com. Juurde märgi ka autor – kas oma eesnimi või alias. Perekonnanime ma ei avalda. Hea oleks teada lapse vanust, kuid see oleneb muidugi pildi sisust.

B) Kui sul on blogi, siis võid saata mulle lingi koos sissejuhatava tekstiga oma olemasoleva postituse juurde. Ikka aadressile mutukamoos (ät) gmail.com. Või siis lisad selle kuu lõpus jagamise reede postituse kommentaaridesse peale selle ilmumist.

Reeglid

  • Oodatud on Sinu enda tehtud pildid. Ei ole oluline, kas päästikule vajutasid Sa ise, sõbranna või pereliige. Oluline on, et Sul on pildi autori luba kasutamiseks ja et pilt ei ole internetist võetud.
  • Lisan pildile kirja mutukamoos.wordpress.com nagu on ka kõikidel teistel fotodel siin blogis. See on väike ettevaatusabinõu selleks, et piltide rändama minek liiga lihtne ei oleks.
  • Jätan endale õiguse piltide ja tekstide korrigeerimiseks 🙂

Tähtaeg

Neljapäev, 24. aprill. Kui mõni pilt laekub hiljem ja ma ei ole selleks ajaks veel postitust teinud ja mul ei ole pildi kohta täpsustavaid küsimusi, siis loomulikult lisan ka selle 🙂

Mulle laekus meilile juba esimene pildike ühe geniaalse ideega, mida plaanin mõne kuu pärast Pisipiiga peal järgi katsetada. Olen väga põnevil, mida te veel saadate 🙂

Kui sa soovid aegsasti teada saada järgmistest postitustest, siis hakka Mutukamoosi Facebooki lehe fänniks või kliki paremal ääreribal “Jälgi” ja saad teated oma postkasti

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga