Taaskasutusidee: laste haaremipüksid vanast t-särgist

taaskasutus haaremipüksid lastele

Hiljuti sattusin blogile, mida peab üks kodune ema, kes õmbleb vanadest t-särkidest lastele pükse – haaremipükse, sarouel pükse, dressipükse jne. No üliarmsad asjad on! Mul tekkis endal ka kohe tahtmine mõni kihvt särk otsida ja oma piigadele ka miskit õmmelda. Saan lõpuks ka põhjuse katsetada trikotaaži õmblemist, ma seni sel teemal väga võhik veel.

Otsisin kapist juba mõned särgid välja ja need jäävad oma tööjärge ootama. Kes aga õmblusmasinaga sõber ei ole, võib Põlled ja papud FB lehe kaudu endale juba valmis püksid soetada! Taaskasutus ruulib! Ja võite päris kindlad olla, et kellelgi teisel samasuguseid pükse ei ole.

Lähiajal teen ka postituse tuunitud lastesärkidest. Seekord siis minu tehtud 🙂 Olge kuuldel!

taaskasutus haaremipüksid lastele 2

Pildid on pärit Põlled ja papud lehelt omaniku lahkel loal.

Kui sa soovid aegsasti teada saada järgmistest postitustest, siis hakka Mutukamoosi Facebooki lehe fänniks või kliki paremal ääreribal “Jälgi” ja saad teated oma postkasti.

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga