Mängud lilleõitega

lillede kleepimine

Ma kohe üldse ei raatsi vaasist lilli peale õitsemist ära visata. Eriti kui on sellised õied, mis vähehaaval hakkavad kroonlehti poetama, kuid siiski on veel ilusad ja mitte väga kuivanud. Olengi neid võimaluse korral Tirtsule mängimiseks andnud. 

lillede kleepimine 3

Siin andsin roosidele lisaks klaaskivikesed (Home4you poest). Roosid on jah juba ära kuivanud, sest ma hoidsin neid mitu päeva kandikul enne kui tuli sobiv hetk mängimiseks. Ma olen vaikselt üritanud teda suunata asju värvide järgi sorteerima, kuid ta ei võta vedu. Nii ka seekord. Mis muidugi ei tähenda, et antud tegevus ei oleks talle lõbu pakkunud. Vastupidi – selle kandikutäiega mässas ta rahulikult terve õhtu ja järgnevatel päevadel ka veel.

Kivikestega harjutasime hulkade lugemist ka – üks, kaks ja palju! 🙂 Eks näis, millal me sinna jõuame, et kolm ka olemas on…

Kahjuks ei saa ma kivikesi enam avariiulil hoida, sest Pisipiiga on roomama hakanud ja ma ei jõua väga hästi enam peale valvata ega nii pisikesed asjad põrandale ei ole pudenenud. Nii me siis võtame mõneks ajaks suuna tegevuste peale, kus on mängus suuremad esemed või vesi.

lillede kleepimine 2

Pojengide kleepimise algatas Tirts ise. Mingil määral 🙂 Mul oli sõbranna külas ja Tirts avaldas soovi “lilli kleepida”. Ma siis muu jutu keskel haarasin vaasist ühe juba veidi pudeneva pojengi ja andsin talle koos liimipulgaga kätte. Peale mõningast kleepimist sain teada, et tegelikult oli ta märganud mu meisterdustarvikute kotis Tiimarist ostetud väikeseid lilletoorikuid…

Meeldetuletuseks ka liblikate mäng, kus saab edukalt lilleõisi ära kasutada.

Ilusat lillede õitsemise aega!
Eveli

Kui sa soovid aegsasti teada saada järgmistest postitustest, siis hakka Mutukamoosi Facebooki lehe fänniks või kliki paremal ääreribal “Jälgi” ja saad teated oma postkasti.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga