PapaOpa kingiloosi võitja!

Ma tänan teid kõiki, kes te kingiloosis osalesite ja nii ilusaid kommentaare jätsite! Teie tagasiside tegi kohe südame soojaks. Mul tekkis peale suvist pausi väike kirjutusplokk – ideid küll oli, millest kirjutada, kuid ikka tekkis kahtlus, et äkki kedagi ei huvitagi 🙂 Nüüd on veidi selgem pilt ees, kes on mu lugejad ja mille pärast nad siin käivad.

Aga kuna ma ise olen hetkel palavikus, siis täna pikalt ei heieta. Loosimise palusin ka Elisal teha (teate küll, need matkaartiklid).


Ja paramparamparaa! Kingiloosi võitis Kristel, kes kommenteeris nii:

Nagu mitmedki teised siinkirjutajad juhtusin minagi siia blogisse täiesti juhuslikult FB vahendusel. Küll alles mõned päevad tagasi, aga sattusin kohe täiesti hoogu: püüdsin lugeda nii palju postitusi, kui kaheksakuuse kõrvalt võimalik ning juba tekkisid ka endal mõtted, milliseid mänguasi hankida ja tegevusi teha, kui laps natuke vanem. Väga hindan, et kellelgi on jõudu ja jaksu kasulikud mõtted kirja panna ning teistele seeläbi abiks ja inspiratsiooniallikaks olla. Ootan huviga uusi postitusi.

Kristel, mul on su meiliaadress olemas, kuid loodan, et lepid sellega kui suhtleme sinuga uuel nädalal kui mul tervis parem!

Kena nädalavahetust!
Eveli

0 thoughts on “PapaOpa kingiloosi võitja!

  1. Kristel says:

    Aitäh armsale pisikesele fortuunale, kel õnnestus minu kommentaar korvist välja õngitseda! 🙂 Head tervise kosutamist emmele!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga