ILIL PC Week 2 – teine nädal foto väljakutses

Pean tõdema, et sel nädalal olen ma ummikusse jooksnud. Esimese päeva teema oli From distance ja see pilt tuli kergelt. Järgmine teema aga oli “Bad habit” ehk halb harjumus. Ja siin jooksis mul mõte kinni ja peale seda ei tõusnud käsi ka teisi pilte tegema. Halb harjumus, mis mind ennast enam häirib (ok, neid on rohkem, aga see on kõige ebatervislikum), on liigne magusasöömine. Nagu tellitult oli ema sel päeval ostnud vanatädi sünnipäeva puhul tordi. Tädi enam ei ole, kuid emal on ikka kombeks tema sünnipäeva tähistada ja kuna me olime tal külas, saime ka sellest osa. 

okt_029v

Tegin siis sellest tordilõigust pilti. Ja tuligi – tavaline pilt tavalisest tordist. Mul ei olnud erilisi vahendeid, et seda kuidagi kaunimalt serveerida ja ei olnud ka aega, et midagi leiutada. Ma ei ole üldse rahul selle pildiga ja jõudsin tõdemusele, et ega järgmised päevad ka paremad ei tule. Sedasi möödaminnes ikka rahuldavat vaikelu pilti naljalt ei tee, eriti kui teema on ette antud. Võib küll juhtuda, et hetk mängib end ise kätte, nagu 8. päeva teema “Morning” ehk hommik.

DSC_0098

 

Pilt on tehtud telefoniga.

Sellised ongi mu hommikud – Tirts hõiskab: “Emme, läks valgeks! Lähme alla!”. Mina üritan aega juurde kaubelda, kuid kumbki lastest ei ole seda nägu, et edasi magada tahaks. Pildil on see hetk kui olen Tirtsule koridoris trepi peal juba tule põlema pannud ja Pisipiiga ootab, et tedagi välja lastaks (ja üritab sinisest ja punasest klaasiruudust kordamööda välja piiluda). Nagu näete, tuba ei ole kuigi valge…

Järgmine teema oli raamatud. Kuna mul oli raamatukokku minek ees, siis plaanisin seal telefoniga mõne huvitava kaadri leida. Unustasin. Sattusin sinna ühe huvitava karakteriga ühel ajal ja mõtisklus inimloomuse üle viis mu mõtted mujale ja nii see pilt tegemata jäigi. Ja siis lõin juba käega ka järgmistele teemadele… Niisiis, hetkeks teen väljakutses pausi ja vaatan, ehk hiljem mõni teema kõnetab mind niivõrd, et suudan teha pildi, millega ise ka rahule jääda 🙂

Eveli

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga