Raamat: Konna musi

lasteraamat konna musi

Tekst: Andrus Kivirähk
Pildid: Anne Pikkov
Kirjastus Varrak, 2013

lasteraamat konna musi2Mulle väga meeldib see raamat. Mulle meeldib, et pildid on teistmoodi ja on kasutatud mitte nii tavalisi tehnikaid. Mulle meeldib raamatu sõnakasutus, selline “mahlakas” ja “matsakas” :), kasutab palju sünonüüme. Mulle meeldib raamatu vimkaga süžee. Mulle meeldib, et selle pikkus on paras 3,5-aastasele ette lugemiseks. Ja mulle meeldib, et ka Tirtsule see raamat meeldib!

lasteraamat konna musi3

Lubasin eelmisel aastal rohkem lasteraamatuid tutvustada. Siin siis minu esimene lemmik! Kallid blogijatest lugejad – kui olete oma blogis mõnda lasteraamatut (või lastekasvatuse teemalist raamatut) tutvustanud, siis võite julgelt siia kommentaaridesse viite panna. Usun, et ka teised lugejad loeksid neid tutvustusi hea meelega.

Eveli

Kui sa soovid aegsasti teada saada järgmistest postitustest, siis hakka Mutukamoosi Facebooki lehe fänniks või kliki paremal ääreribal “Jälgi” ja saad teated oma postkasti. 

6 thoughts on “Raamat: Konna musi

  1. Kersti says:

    Meil ka see raamat uute raamatute seas, mis soetatud ja 4- aastasele ka meeldib. Ainus “viga” on see, et liiga lühike ja saab kiiresti läbi. Tavaliselt meil õhtujutt 3 samapikka lugu ja ikka tuuakse mingi teine raamat ka lisalugemiseks.

  2. kadri says:

    Minagi olen seda poes piilunud ja võtan hoogu ostmiseks. Minu meelest on see just üks sellistest raamatutest, mida Eesti raamatuturul võiks rohkem olla ehk siis üks mitte väga pikk lugu, aga rohkete piltidega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga