Raamat: Kus on armastus?

raamat kus on armastus Tekst: Kätlin Vainola
Pildid: Kertu Sillaste
Kirjastus: Päike ja Pilv, 2014 raamat kus on armastus2 Homse sõbrapäeva puhul tutvustan teile temaatilist raamatut. “Kus on armastus?” on mõnus lihtne lugemine, mis aitab lapsele selgitada sellist abstraktset mõistet nagu armastus. Ise ma jääks sellega jänni, kuid sealt sain häid ideid, kuidas selgitada. Raamatu keel on kergelt voolav, meenutab mõnda laulu. Mulle meeldib seda ette lugeda 🙂 Tirts ei ole küll selle raamatu kohta temaatilisi küsimusi esitanud – tema küsimused on veel piltide kohta – kuid usun, et see raamat kasvab koos lapsega. raamat kus on armastus3   Hiljuti märgiti ära Eesti 5 kauneimat lasteraamatut ja antud raamat sai žürii eripreemia imelise illustratsiooni eest.   Ja siin on jälle koht, kus saate kommentaari jätta oma raamatusoovitused kas blogilingina või niisama tekstina 😉

Eveli

Kui sa soovid aegsasti teada saada järgmistest postitustest, siis hakka Mutukamoosi Facebooki lehe fänniks või kliki paremal ääreribal “Jälgi” ja saad teated oma postkasti. 

2 thoughts on “Raamat: Kus on armastus?

  1. Kristiina says:

    Hendrik oli vist kahe aastane, kui meile sõnadega armastust avaldas. Kui küsisin, kus sul see armastus on, siis pani ta kaks kätt oma lõua alla ja ütles: siin! 🙂 1,6 a Elli räägib ka meie ja venna eeskujul, et ammastab 😀 see raamat tuleb nüüd kindlasti osta, aitäh soovituse eest ja kaunist sõbrapäeva sulle ja su toredale perele! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga