Vatipallidest lumememme meisterdamine

lumememme meisterdamine2Kuna meiekandis on lumega kehvad lood, siis peame leppima kunstliku lumega. Selle meisterduse jaoks läheb vaja:

  • kleeppaberit (raamatute kiletamiseks kasutatav)
  • vatipalle
  • värvilist paberit lumememme näo ja nööpide jaoks

lumememme meisterdamine3

Joonistasin vildikaga kleeppaberi mittekleepuvale poolele lumememme kontuuri ja kinnitasin paberi põrandale kleepuv pool üles. Tore oleks kinnitada ka mõnele suuremale aknale, kuid meil hetkel ei ole kodus sellist akent, kus kaks last mahuks kõrvuti toimetama. Kõrvale panin kausikese vatipallidega.

lumememme meisterdamine

Pisipiiga tähelepanu on praegu ikka väga hüplik ja tema viitsis seda tegevust teha nii umbes kahe vatipalli jagu. Küll aga oli see tema jaoks omamoodi sensoorne kogemus, sest paber jäi ju kogu aeg käe külge kinni. Tirtsu keskendumist jätkus pikemaks, kuid siiski pean tunnistama, et enamus lumememmest on minu kleebitud. Valmis lumememme kleepisime lastetoa aknale.

Kuigi see meisterdamine ei läinud päris nii nagu ma lootsin, siiski olen rahul, et seda tegime, sest mõneks ajaks oli lastetoa aken mõnusalt talviselt kaunistatud ja lastel oli pärast tükk aega uudistamist (et kas ikka saavad vati maha kiskuda) ja rõõmsat elevust.

Varem oleme kleeppaberiga teinud:

Kas te olete ka kleeppaberit oma meisterdamistes kasutanud? Mida tegite ja kuidas lastele meeldis?

Eveli

Kui sa soovid aegsasti teada saada järgmistest postitustest, siis hakka Mutukamoosi Facebooki lehe fänniks või kliki paremal ääreribal “Jälgi” ja saad teated oma postkasti. 

 

 

0 thoughts on “Vatipallidest lumememme meisterdamine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga