Isetehtud kingitus: kollide valmistamise purk

isetehtud kingitus soolataigna purk

Ehk teisisõnu soolataignast kollide meisterdamise komplekt. Mainisin seda ideed ka isetehtud jõulukinkide ideede postituses, kuid siin on mul ka konkreetne näide tuua. Nimelt juhtus meil ühe sünnipäevaga selline lugu, et tellitud kink ei olnud peopäevaks veel postiga kohale jõudnud. Päris tühjade kätega ka ei tahtnud minna ja nii ma selle purgi kokku panin.

Kollid valisin teemaks, sest sünnipäevalaps oli 4-aastane poiss. Soolataigna retsepti leiate siitsamast blogist või internetiavarustest. Rohelise ja sinise värvi saavutasin toiduvärviga (sinist pole küll pildilt hästi aru saada).

Juurde lisasin lühemaks lõigatud sädelevad šenilltraadijupid (see painduv karvane traat, saab käsitöö- ja pudipadipoodidest) ning googly eyes ehk liikuvad silmad.

isetehtudkingid2

Samuti olen kunagi teinud sarnase kingi lindude teemal, kus lisandiks olid samad silmad ja värvitud suled.

Soolataigen on selline tänuväärne materjal, et sobib väga laiale vanuseskaalale ja seetõttu on sellise kingiga raske alt minna. Kui siis ehk lapsevanemad vaatavad viltu, sest eks ta üks paras segadusetekitaja on 🙂 Hästi paju loomingulisi soolataigna retsepte leiate The Imagination Tree blogist. Soolataignaga mängimine on väga hea peenmotoorika arengule ja sealtkaudu mõjutab ka kõne arengut.

Millised on teie laste lemmikumad segadust tekitavad tegevused?

Eveli

Kui sa soovid aegsasti teada saada järgmistest postitustest, siis hakka Mutukamoosi Facebooki lehe fänniks või kliki paremal ääreribal “Jälgi” ja saad teated oma postkasti.

One thought on “Isetehtud kingitus: kollide valmistamise purk

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga