Head uut! Pilguheit möödunud aastale

latern head uut aastat

Head blogilugejad! Soovime teile Tirtsu ja Pisipiigaga toredat uut aastat ja palju mõnusaid hekti pere keskel! Meie vaatame uuele aastale lootusrikkalt, sest 2015 oli küll raske, kuid kergem kui 2014 ja kõik märgid näitavad positiivseid trende, seega loodame uuest parimat.

Uue aasta lubadusi ma endale ei anna, sest möödunud aastast jääbki mind kõige enam painama see, et jõudsin vähe tehtud võrreldes sellega, mis plaanis ja unistustes oli. Nii et ma parem ei luba midagi ja olen takkajärgi rõõmus kui tehtud saan 🙂

Aga vaatame aastale tagasi. Kirjutatud sai mitmetel teemadel.

Toitumine

Laste mängud

Loodusõpe

Kunstitegevused ja meisterdamine

Pühad

Õues ja reisil

Kodu ja sisustus

Kõik muu

Kui te nüüd vaatate seda nimekirja, siis millised teemad on teile enam huvipakkuvamad olnud? Ühtteist saan ma küll järeldada statistikanumbritest, kuid need on ka väga juhusest mõjutatavad. Näiteks jagab keegi mõne postituse linki kuskil, mis toob palju ajutisi külalisi. See on muidugi tore kui keegi jagab ja ehk jääb keegi siia ka pikemaks peatuma, kuid sooviksin väga teada ka oma püsilugejate eelistusi. Niisiis, mida arvate teie, kes te pea kõiki postitusi loete ja võibolla ehk isegi ootate? 🙂

Eveli

P.S. Pildil olev latern on meie 1. jaanuari aardejahist. Me oleme viimase poole aasta jooksul neid lastele päris mitu korraldanud ja loodetavasti kirjutan lühikese kokkuvõtte peagi ka blogisse.

Kui sa soovid aegsasti teada saada järgmistest postitustest, siis hakka Mutukamoosi Facebooki lehe fänniks või kliki paremal ääreribal “Jälgi” ja saad teated oma postkasti.

2 thoughts on “Head uut! Pilguheit möödunud aastale

 1. lambrine says:

  Head uut blogiaastat! 🙂
  Minu jaoks küttis kõige rohkem kirgi vast liblikakasvatuse eksperiment. Nii äge, et see teil õnnestus. Me enda rööviku olime sunnitud tagasi loodusesse päästma, sest me ei suutnud tuvastada, kes ta on ja mida ta süüa tahab. Pärast erinevate menüüde pakkumist tundus, et tüüp on ikka näljas.
  Alati oodan raamatututvustusi (raamatuid pole kunagi liiga palju, eksju 😉 ). Remonditeema on ka isuäratav, sest me siin peame ka maamaja kordategemise plaane. Võib-olla need on olnud põhilised huvid. Ja aasta lõpu poole olid need uitmõttelised postitused ka väga mõnusad. Aga tegelikult on kogu Sinu postituste valik väga tore. Mulle just meeldib, et on nii palju erinevaid teemasid.
  Jään huviga ootama uusi postitusi! 🙂

  • mutukamoos says:

   Kadri, aitäh nii sisuka tagasiside eest! Rööviku eksperiment läks mulle endale ka hinge, sest oli ometi midagi “päris”, mitte lihtsalt paberil.
   Loodan siis, et edaspidi ei peta su lootusi ja leiad ikka huvitavat ja lugemisväärset 🙂 Ja ma ikka ootan pikisilmi lambrine lugusid 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga