Kingiloosi võitja

Aitäh kõigile loosis osalejatele! Teie kommentaare oli väga huvitav lugeda, kogu tagasiside on ikka ülivajalik. Tore oli tõdeda, et nt raamatupoe allahindluse postitusest oli teile kasu. Muidu kuna postitus ise kommentaare ei saanud, oleksin ma võinud arvata, et selliseid ei ole vaja teha. Nii et kommenteerige ikka edaspidi ka, kasvõi laikige, siis ma tean, et sellised postitused on mõttekad. Ma võin ju öelda, et mina otsustan ja valin teemad, millest blogida – aga need otsused on mõjutatud teie tagasisidest. Enamasti on mul mitu mõtet, millest võiks kirjutada, aga kõike ei jõua. Nii ma siis selekteerin ja on hea kui selekteeritust ka kellelegi kasu on 🙂

Fullscreen capture 13.01.2016 95912

Paramparamparaa – ja Tigu ja vaal raamatu võitis nr 28 ehk Kristiina K. Ma siia blogisse ei hakka täisnime panema. Palju õnne sulle! Kirjutan sulle peagi ka FB sõnumitesse.

Kena päeva!
Eveli

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga