Blogiauhindadest ja top 15 postitust

blogiauhinnad

Laupäeval oli see rõõmustav hetk kui kuulutati välja tänavused blogiauhindade võitjad. Mul oli suur rõõm tõdeda, et nii paljud Mutukamoosi poolt hääletasid ja blogi sai kultuuri kategoorias I koha. Suur-suur aitäh teile! Nagu igale blogijale, on ka minule igasugune tagasiside, on see siis kommentaari, kirja või tõesti hääletuse tulemuste näol, innustav. 

Tol õhtul arutasime sõbrannaga, mis blogi see Mutukamoos siis on – on ta hariduse-kultuuriblogi, pereblogi või hoopistükkis loomeblogi? Majaehitajana on temale enam silma jäänud meie remonditeemalised postitused. Kui aga vaadata külastuste statistikat, siis esirinnas on hoopis teised teemad. Võtsin välja top 15 postitust, perioodiks eelmise aasta algusest kuni tänaseni (ehk hetk peale mutukamoos.com domeenile ümberkolimist). Nii mõnigi tekst on juba mitu aastat vana, kuid ikka seda loetakse ja jagatakse.

 1. Meie lemmikud mänguasjad vanuses 1-2 aastat
 2. Meisterdusideid isadepäevaks
 3. Mida kinkida katsikule minnes?
 4. Näputoidu ABC
 5. 35 asja, mida teha Saaremaal
 6. Sügisene meisterdamine soolataignaga
 7. Beebi või väikelapsega lennureisile
 8. Meie lemmikud mänguasjad vanuses 2-3 aastat
 9. Kuidas vältida mänguasjadest tüdinemist ja pidevalt uute ostmist
 10. Teistmoodi hommikusöögid ehk hommikupudru alternatiivide otsingul
 11. Kingisoovitus: 14 õuemänguasja, mis soodustavad laste füüsilist arengut
 12. Tärklis + vesi = lima!
 13. Kuidas eemaldada vanast kapist kopitanud lõhna?
 14. Looduskatsete klassika – kuidas lilled vett joovad?
 15. Mehed soovitavad: parimad lauamängud!

Need olid lugejate lemmikud. Kas ka minu? Kirega oleme neid kõiki kirjutanud (siin on ka külalispostitajate lugusid), kuid kui küsida, siis need pole mul esimesed, mis meelde turgatavad. Mulle endale on hästi hingelähedased näiteks raamatusoovitused, remondi teema või igasugused kasvatusteemalised arutlused. Ja ega põhjapanevaid järeldusi lugejate eelistuste kohta ei saa ka selle Top 15 põhjal teha, sest see ei näita püsiugejate eelistust. Paljudel nende artiklite lugejatel jääbki see ainsaks korraks Mutukamoosi külastada.

Igal juhul on mul mõned raamatusoovitused soolas, soovite neid või ei 🙂

Virtuaalsete kohtumisteni!

Eveli

Kui sa soovid teada saada järgmistest postitustest, siis registreeru uudiskirja saajaks. Uudiskirja saadan välja kord nädalas või harvemini.

2 thoughts on “Blogiauhindadest ja top 15 postitust

 1. Liisi says:

  Mina ootan raamatusoovitusi väga. Meil on kodus päris mitmeid raamatuid, mis on leidnud tee meie juurde selle blogi kaudu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga