Raamat: Peeter, sõpradele Peetrike

peeter sõpradele peetrikePeetrikese raamat on minu üks viimase aja lemmikuimaid leide!  Pealkirja järgi ei arvaks, aga tegu on jõuluteemalise raamatuga, seega praegusesse aastaaega igati sobilik teos. Soovitan seda just ENNE päkkapikkude käima hakkamist lugeda 😉 Minu plaane, mida päkapikud sussi tuua võiks, muutis Peetrike küll…

Peeter, sõpradele Peetrike
Autor: Kairi Look

peeter peetrike5_v

Niisiis, Peetrike on uus poiss lasteaias, kel on kaasas salapärane telefonitoru, millega tal on väidetavalt otseühendus päkapikkudega. Ta on kaval poiss – kõik lapsed, kes soovivad päkapikkudelt küsimusi küsida, maksavad kommides. Aga siis on seal üks Markus, kes on sel aastal isaga kahekesi jäänud ja neil ei ole rahaliselt vist kõige paremad lood. Kui teised lapsed loovutavad oma igapäevased kommivarud Peetrikesele, et ta päkapikkudelt nende küsimusi küsiks, siis Markusel ei ole millegagi maksta…

peeter peetrike4_v

Kui tal siis õnnestub oma küsimus küsida, soovib ta teada, miks tal sel aastal peaaegu üldse päkapikud ei käi. Esimene nädal aega ei käinud üldse ja kui ta siis isalt küsis, siis vahest harva käis, aga šokolaadi ja mänguasju ei toonud ta kunagi.  Mul tuli kohe pisar silma kui ma seda lugu lugesin ja olin ärevil, kuidas lugu lõppeb. Kairi Look aga lahendas selle küsimuse nii geniaalsel viisil, et ma ei jõua ära imetleda!

peeter peetrike3_v

Ma ei hakka lõppu ära rääkima, lugege ise, eks!

Loe teisi raamatutvustusi ka.

Eveli

Kui sa soovid teada saada järgmistest postitustest, siis registreeru uudiskirja saajaks. Uudiskirja saadan välja kord nädalas või harvemini.

3 thoughts on “Raamat: Peeter, sõpradele Peetrike

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga