Raamatud laste kasvatusest

Minult küsiti hiljuti, milliseid kasvatusteemalisi raamatuid ma soovitan. Teengi allpool ülevaate blogis tutvustust leidnud lapsevanematele mõeldud raamatutest ja lisan lõppu ka mõned soovitused, mille kohta ma ei ole veel jõudnud tutvustust kirjutada.

Lihtsus lastekasvatuses

lihtsus lastekasvatuses

Väikelapse sotsiaalsus

väikelapse sotsiaalsus

Temperament ja kooliedu

lapse temperament

Terane laps

lapse kõne arendamine

Minu mõistus on otsas

moistusotsas01

Kuidas prantsuse laste kombel sööma õppida

prantsuse lapsed_001

Näputoit

näputoit

Eestikeelsed Montessoriteemalised raamatud

montessori-raamatud_002b

Lapse ajukeskne kasvatus

lapse ajukeskne kasvatus_615v

Millest ma ei ole kirjutanud, aga soovitan lugeda:

 • Õed ja vennad rahujalal – kui peres on rohkem kui üks laps, siis soovitan väga lugeda
 • Ülitundlik laps – mul on hea meel, et see raamat ilmus nüüd ka eestikeelsena. Ma lugesin seda inglise keeles ja tunnen, et sellest raamatust on mul tõeliselt palju abi olnud oma ülitundliku lapse mõistmisel. Plaanin sellest peagi ka sisututvustuse kirjutada. Khm. Nii mitu aastat juba…

Enamuste raamatupostituste all on palju kommentaare, kus lugejad soovitavad omalt poolt mõnda head raamatut. Ja kui sul on midagi käesolevasse nimekirja lisada, siis pane aga kiirelt allpool kirja ja sellest on teistele vanematele palju abi 😉

Aitäh ja head lugemist!

Eveli

Kui sa soovid teada saada järgmistest postitustest, siis registreeru uudiskirja saajaks. Uudiskirja saadan välja kord nädalas või harvemini.

 

 

4 thoughts on “Raamatud laste kasvatusest

  • mutukamoos says:

   Aitäh, igasugused lisaviited on vägagi teretulnud. Ma olen Prantsuse lastetuba isegi kaalunud lugeda, aga seni pole kaalukat argumenti veel olnud. Aga kui ta selline lihtne lugemine on, siis inspiratsiooniks hea küll 🙂

 1. Annika says:

  Tere!
  Mina soovitaks väga lugeda üht teist raamatutu “Õed ja vennad…” autoritelt, “Kuidas rääkida lastega nii, et nad kuulaksid ja kuulata lapsi nii, et nad räägiksid”. Aitab igas vanuses inimestega suhtlemisel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga