Raamatuarvustus: Pierre labürindidetektiiv

pierre labürindidetektiiv_1080_v

Pierre’i labürindiraamat jäi mul juba mitu aastat tagasi Amazonis silma ja ootas oma hetke soovinimekirjas. Ma ei suutnud oma õnne uskuda kui sel suvel pöördus minu poole Tänapäeva kirjastus palvega seda raamatut tutvustada. Muidugi! Ja nüüd juba eestikeelsena! Niisiis, allpool ma jagan oma vaimustust sellest raamatust ja kõige lõpus kirjutan, kuidas Sul on võimalik osaleda kingiloosis ja hea õnne korral ka selle raamatu omanikuks saada. Igal juhul on see kooli alguse puhul tore kingitus igas vanuses koolijütsile.

*Sain raamatu kingituseks kirjastuselt Tänapäev.

Raamat: Pierre labürindidetektiiv. Varastatud labürindikivi otsingul (RR link, Apollo link)
Autor: Hiro Kamigaki
Kirjastus: Tänapäev, 2020

pierre labürindidetektiiv_1077_v

Niisiis, tegu on suuremat sorti otsimisraamatuga. Mul on hea meel, et ma seda varem ei ostnud, sest minu laste vanusele (6 ja 9) on ta just paras. Varem oleks tiba keeruliseks jäänud. Igal leheleküljel on vaja läbida labürint ja leida ette antud objektid. Tavaliselt me otsime neid kolmekesi ja mõne asjaga oleme ikka täitsa jänni jäänud. Nii et ma ütleks, et raamat sobib ka vanematele kui algklassilapsed. Kui sulle meeldivad seda tüüpi raamatud 🙂

pierre labürindidetektiiv_1090_v

Pildid on siin ägedad, hästi detailirohked ja omade kiiksudega. Esimese korraga kõiki naljakaid kohti ei märkagi. Ja labürinte on rohkem kui üks. Nt alloleval pildil on ka minilabürint (start ja goal).

pierre labürindidetektiiv_1091_v

Siin on 15 tegevuspaika, üks fantastilisem kui teine. See mulle selle raamatu juures meeldibki, et kunstnik on lasknud fantaasial lennata – maa-alune salaturg, kummitusmõis, saladuslik linn metsas jne.

pierre labürindidetektiiv_1078_v

Lastele see raamat meeldib, Pisipiiga vedas isegi puhkusereisile kaasa. On ju mõnus jõudehetkel väike labürindimõistatus lahendada. Läbivaks teemaks on varastatatud labürindikivi, mis on vaja labürindidetektiiv Pierre’l Hr X-i käest tagasi saada. Me ei ole seda veel kätte saanud, sest tõesti, need labürindid on päris mahukad.

pierre labürindidetektiiv_1079_v

Kui sa hätta jääd, siis raamatu lõpus on lahendused ka. Ja lisaülesanded.

Kingiloos! Loosin ühe “Pierre, labürindidetektiiv” raamatu välja ka oma Instagrami kontol. Reeglitega tutvumiseks suundu sinna 🙂 Loosimine läheb lukku neljapäeval, 27. augustil.

Õnne ja edu!
Eveli

Kui sa soovid teada saada järgmistest postitustest, siis registreeru uudiskirja saajaks. Uudiskirja saadan välja kord nädalas või harvemini. Kui sa soovid teada asjadest, millest ma ei blogi – jälgi mind instagramis

2 thoughts on “Raamatuarvustus: Pierre labürindidetektiiv

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga