Harry Potteri seeria / Tee ise kitu kaelakee

kitu kaelakee2

Jätkame Tirtsu 9. sünnipäevapeo teemal. Varem kirjutasin ma Harry Potteri teemalise peo kaunistustest, aardejahist ja võlukepi meisterdamise töötoast

Lisaks võlukepile said lapsed ise valmistada ka kitu kaelakee. Selle ettevalmistamiseks spreitasin ma puidust helmed kuldseks.

harry_potter_34_v

Panin helmed, nöörid ja suled lauale korvidesse valmis, et lapsed saaksid kaelakee jaoks endale sobivad valdia.

harry_potter_14_v

Kaelakee valmistamine on lihtne – lõika paraja pikkusega nöör ja aja pärli august läbi. Siis vali meelepärased suled, soovitavalt kaks võimalikult sarnast ja torka need otsapidi ka sinna auku. Jälgi, et kumerus jääks samale poole.

harry_potter_16_v

Suled kinnitasime liimipüstoli liimitäpikesega. Liimipüstolit ma õue vedama ei hakanud vaid seda nad käisid toas kasutamas.

harry_potter_33_v

Tirts on oma kaelakee üle väga uhke – pani isegi esimesel koolipäeval kaela 🙂 Ma olen tulemusega täitsa rahul, selline mõnusalt lihtne ja samas nii köitev disain.

Head!
Eveli

Kui sa soovid teada saada järgmistest postitustest, siis registreeru uudiskirja saajaks. Uudiskirja saadan välja kord nädalas või harvemini. Kui sa soovid teada asjadest, millest ma ei blogi – jälgi mind instagramis

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga