Harry Potteri seeria / mida kinkida fännile?

kingisoovitusi harry potteri fännile

Kui Tirtsult küsiti, mida ta soovib sünnipäevakingiks, oli tal kaks soovi: et Harry Potter oleks päriselt olemas – ja Islandi hobune 🙂 Ilmselge siis, et paljud tema sünnipäevakingid olid Potteri teemaga seotud. Jagan neid siin ka teiega, ehk saate ideid.

Öölambid

harry potteri öölamp 7

Oi, need on nunnud. Tirtsule kingiti kaks tükki ja mõlemad on tal voodis. Kitu on mu silmis eriti nunnu 🙂 Harry Potteri kujulise öölambi kohta ütles ta, et see valvab ta raamatuid. Neid on tal voodis korralik virn ja öölamp nende peal. Seda tuleb küll mainida, et kuigi tootekirjelduses on kirjas, et kitu on lugemislamp, siis lugemise jaoks ta piisavalt valgust ei anna. See on ikka puhas öölamp.

harry potteri öölamp 8

Päevavalgel näeb kitu võrdlemisi plastmassine välja, kuid pimedas on ta ikka üliäge!

Kui siinsest valikust miski veel ei kõnetanud, siis ühe fänni tunnistus – käisime hiljuti Tirtsuga Rahva Raamatu poes ja Potteri riiuli ees seistes teatas ta, et talle võib siit kõike kinkida!

harry potteri kingitus 4

Harry Potteri pop-up raamat

See oli meie perekondlik kingitus – suur pop-up raamat Harry Potteri maailmast, Harry Potter: A Pop-Up Guide to Hogwarts *. Lisaks sellele, et iga uue lehe avamisega avaneb uus 3D maailm, saab kogu raamatust kokku panna suure Sigatüüka kaardi. 3D loomulikult. Pinnalaotuse saamiseks on seal omamoodi süsteem, mida on äge lahti voltida.

*Affiliate link, mis tähendab, et iga selle lingi kaudu tehtud ostuga teenin ma krediiti, et veel ägedaid raamatuid testida. Sulle lisakulu ei tule. Aitäh toetuse eest!

harry potteri kingitus 1

Raamat on inglisekeelne, kuid see pole takistus raamatu nautimiseks, sest enamasti võtab tekst kokku raamatus kirjutatu. Et raamatust täit naudingut saada, võiks loetud olla rohkem kui üks osa, sest stseene on seal erinevatest osadest. Lisaks stseeni kirjeldustele on siin ja seal ka killukesi filmivõtetest, et kuidas üht või teist efekti saavutati.

harry potter pop-up_232_v

Igal leheküljel avaneb üks suurem pop-up pilt, mille kõrval on väiksemad miniraamatud, mida avada ja seal on omakorda pop-up pildid. Alumisel pildil on lendluudpalli väljak ja selle kõrval saab lugeda ja vaadata teiste teemade kohta.

harry potter pop-up_230_v

Lendluudpalli väljak.

harry potter pop-up_229_v

Siin on piilukas Dumbledore kabinetti.

harry potter pop-up_231_v

Keelatud mets

harry potter pop-up_228_v

Tirts oli kingitusega ülirahul (kuigi olgem ausad – iga Harry Potteri kingi üle oli ta sillas!). Siin jätkub avastamist ikka tükiks ajaks

Harry Potteri sümbooliga riideesemed

Tirtsule kingiti ka Harry Potteri sümboolika sokid. Nendega on nii, et ma ei jõua neid nii tihti pesta kui nõudlus oleks 🙂 Mul oli vahepeal kiusatus üks paar juurde osta aga siis jõudsin otsusele, et las midagi olla defitsiidis ka. Tänapäeva lastel muidu ju kõike lademetes (ja ma ise ei ole ka sellest patust prii), las siis olla midagi, mida ta ootab pikisilmi – nt Potteri sokkide pesust tulemist. Sokid olid HM-st. Praegu sama mudelit ma veebis ei näinud, panen ühe teise seeria pildi.

potteri sokid

Pilt pärineb HM lehelt.

Tundub, et sel aastal on mitmed lasteriiete tegijad Potteri sümboolikaga asju turule lasknud. Disney toodetele lisaks mõnus värskendus. See on kusjuures huvitav – Disney piltidega riideid ma ei ostnud põhimõtteliselt (välja arvatud Miki Hiir, kes on mu jaoks omamoodi stiiliikoon juba ja kelle t-särke ma ise kannan) aga nüüd ostan Potteri tooteid. Reservedis oli ka Potteri riideid ja sealt ostsin ma Tirtsule koolis käimiseks pusa laadse asja. Praegu ma muidugi vaatan, et mainitud kohtades on Potteri seeria (eriti vastava vanusegrupi suurused) välja müüdud.

IMG_20201022_223706757

Tee ise kingitus

Üks kingivariant oleks kitu kaelakee, millest ma kirjutasin eelmisel korral. Teine variant oleks printida ja kokku kleepida maradööride kaart. Selle kokkupanek oli paras pusle nii et ma arvan, et kui keegi seda teise pärast teeb, siis on see täitsa kingi eest küll. Kaardi saad välja printida siit ja üks videojuhend on siin.

IMG_20201022_223645627

Legod

Ma lihtsalt mainin ära, et Harry Potteri seeriast on hulk legosid ka olemas ja kui lapsele legod meeldivad, siis see on ka üks kindel meeliskink. Tirts fännab muidugi HP lohega komplekti, sest tal on eriline sümpaatia lohede osas.

Mis teie Potteri fänni erilised lemmikud on?

Kõik Harry Potteri teemalised postitused leiad teemasildi Harry Potter alt.

Head!
Eveli

Kui sa soovid teada saada järgmistest postitustest, siis registreeru uudiskirja saajaks. Uudiskirja saadan välja kord nädalas või harvemini. Kui sa soovid teada asjadest, millest ma ei blogi – jälgi mind instagramis

2 thoughts on “Harry Potteri seeria / mida kinkida fännile?

  1. Marika says:

    Meil on muidugi legod. Vahepeal müüdi väikeseid tegelaste komplekte, kust ju kunagi ei teadnud, kes sealt tuleb. Nii oligi meil mitu Roni, aga nt Dumbledori üldse mitte. Siis ostsime ka mõned suuremad komplektid.
    Veel on meil mängukaardid (ostsin Saksamaalt) https://www.amazon.de/HARRY-POTTER-Spielkarten-Poker/dp/B077PG741C ja üks lauamäng https://www.osiander.de/webdb/index.cfm?osiaction=details&id=KNO2017092101001&source=UWK.
    Ka on kaks 3D-puslet (rüütlibuss ja Sigatüüka Ekspress).
    https://www.osiander.de/webdb/index.cfm?osiaction=details&id=KNO2018032900207&source=UWK
    https://www.osiander.de/webdb/index.cfm?osiaction=details&id=KNO2020072900634&source=UWK

    • mutukamoos says:

      Marika, aitäh vihjete eest! Kuidas sa seda lauamängu hindad, on seda huvitav mängida? Ma ei ole sellise mänguloogikaga mänge enne mänginud.
      Need kaardid on teil paremad kui meie Potteri omad – me ilma pikalt mõtlemata ostsime ühed aga neil on mastid väga keeruline aru saada ja seetõttu raske mängida.
      Ja pusled – olid hea kokku panna ja on stabiilsed?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga