Raamat: Kõige õigem

kangilaski kõige õigem

Kristi Kangilaski värske raamat puudutab meie ühiskonna valupunkti – sallivust. Kas on olemas üks ja ainus õige viis elamiseks?

Raamat: Kõige õigem (RR link, Apollo link)
Autor: Kristi Kangilaski
Kirjastus: Koolibri, 2020
* Raamat on kingitus kirjastuselt Koolibri.

kangilaski kõige õigem2

Ühel kaugel maal elas rahvas, kes olid alati viisakad ja tegid kõike nii nagu peab. Nende kuningas hakkas naist otsima ja nagu kombeks oli, tuli ta leida teisest kuningriigist. Kui kuningas läks külastama teisi maid, oli ta šokeeritud – seal tehti kõike teisiti! Kas nii siis saab? Ühel maal käidi kätel, teisel suheldi lauldes ja kolmandal toimetati üldse ainult öösiti. Kuningas on sellest kõigest väga häiritud.

kangilaski kõige õigem3

Autor on siin fantaasial hoolega lennata lasknud – sinised inimesed, roosad puud ja maa, kus ei ole raha; kuid ometi on lugedes nii lihtne tõmmata paralleele meie päris maailmaga. Kas me ka mõnes uudses situatsioonis teatame ilma süübimata, et nii ei kõlba? Sinised inimesed on imelikud. Ainult see, kuidas meid on kasvatatud, on õige viis…

“Kõige õigem” raamat on nagu mõistujutt, millel on palju kihte. Hea lugemine nii suurele kui väiksele.

Head
Eveli

Kui sa soovid teada saada järgmistest postitustest, siis registreeru uudiskirja saajaks. Uudiskirja saadan välja kord nädalas või harvemini. Kui sa soovid teada asjadest, millest ma ei blogi – jälgi mind instagramis

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga