Raamat: Ärajäänud avastus

ärajäänud avastus_v

“Ärajäänud avastus” on üks mõnus vimkaga raamat. Iga kord kui ma seda loen, ajab see mind muigele. Kuna siin on juttu lumele jäänud jälgedest, siis lumeteema sobib hästi raamatute advendikalendrisse. Trükitähed ja vähene tekst teevad raamatu aga sobilikuks algajale lugejale!

Raamat: Ärajäänud avastus (Rahva Raamatu link, Apollo link)
Autor: Mārtiņš Zutis
Kirjastus: Päike ja Pilv, 2018

ärajäänud avastus2_v

Raamatu peategelane on Karl Darvin (siin saad lapsele seletada vihjet Charles Darwinile), kes läheb postkastist ajakirja tooma ja satub segadusse lumel olevatest jälgedest. Igal leheküljel saad sa jälgida tema mõttekäiku, mis loom või olevus need kummalised jäljed jätta võis?

ärajäänud avastus3_v

Mõistatamist on palju ja olevused muutuvad aina fantastilisemaks. Kas te arvate ära, kes jäljed jättis?

Nalja siin igatahes saab, see on kindel. Lastele meeldib selline abusrdsuseni viidud fantaasia, näiteks nagu oli ka minu varem tutvustatud raamatutes “Just Imagine” ja “You Choose“. Nende raamatute loogika on muidugi teine aga samamoodi saab fantaseerida võimatute olevuste üle.

Teised raamatud, mis sobivad advendikalendrisse, leiad sildi “advendikalender” alt.

Head!
Eveli

Kui sa soovid teada saada järgmistest postitustest, siis registreeru uudiskirja saajaks. Uudiskirja saadan välja kord nädalas või harvemini. Kui sa soovid teada asjadest, millest ma ei blogi – jälgi mind instagramis

 

One thought on “Raamat: Ärajäänud avastus

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga