Meisterdusideid isadepäevaks

Isadepäeva kingiideed

Kogusin netist mõned ideed, mida saaks meisterdada isadepäevaks (kui maailma parima isa kirjaga t-särk või kruus on juba läbitud etapp või tahaks kohe midagi teistmoodi). Kuigi ma põhimõtteliselt arvan, et isadepäeva kingituse võiks laps ise oma papale meisterdada, siiski on siin ka selliseid, millel on ema abi vaja. Need lihtsalt tundusid nii ägedad.

  • Lapse pildiga meened. Meie tegime ühel aastal sellise pildiklotsi.
  • Üks väga lahe leht, mis pakub tasuta allalaetavaid materjale, on Mr Printables. Nende kujundused on tõsiselt stiilsed! Seal leidub kõike – värvi ise lehti, volditavaid pabermänguasju, lauamänge, sünnipäevakutsete põhjasid. Siin on link nende isadepäeva meisterdamistele.
  • Massaažisärk, millele lapsed joonistavad autotee. Kui särk isale selga panna ja autodega mööda seda sõita, siis see on massaaži eest. Vaata pilte Isadepäeva Pinteresti tahvlilt.
  • Iseküpsetatud maiused isevolditud kinkekarbis – näiteks pliiatsikujulises.
  • Lapse täidetud küsimustik isa kohta. Eriti tore on kui seda täita igal aastal ja siis aastate pärast koos lugeda, kuidas arvamused on muutunud. Ideid küsimuste jaoks leiad siit (inglise keeles), kuid kindlasti mõtled sa ise veel paremaid välja!
  • Erinevad kunstitööd käe- või jalajälgedest
  • Laste enda meisterdatud kaardid

Neile meisterdustele, millel linki taga ei ole, leiad ideid koos linkidega  Isadepäeva PINTERESTI tahvlilt.

Loe ka teisi postitusi isadepäevast.

Eveli

Kui sa soovid teada saada järgmistest postitustest, siis hakka Mutukamoosi Facebooki lehe fänniks või registreeru uudiskirja saajaks. Uudiskirja saadan välja kord nädalas või harvemini.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga