Ilusate puslede otsingul

ilusad pusled

Ma arvan, et esimese pusle ostsin ma Tirtsule siis kui ta veel kaelagi ei kandnud. Sel lihtsal põhjusel, et ilusate puslede peale satub poes nii harva! Mind häirib see Disney multika teema üleküllus mänguasjamaailmas, seepärast siis olengi silmad lahti hoidnud, et leida ilusaid alternatiive.

djeco pusle talu

Kui rääkida kaubamärkidest, siis mu üks lemmikuid on Djeco, kelle tooteid leiab kõige enam PapaOpa valikust. Nende mängude pildid on mõnusalt südamlikud ja armsad, mahedate värvidega. Ma olen ikka igal võimalusel neid teistele lastele kinkinud. Viimaste jõulude ajal tõi jõuluvana Tirtsule ka ühe Djeco taluteemalise põrandapusle. Valisin talu teema just seepärast, et nägin perspektiivi pusle kasutamist laiendada ka mujale kui lihtsalt kokkupanekuks, sest komplektis oli ka laut ja põõsad. Ausalt öeldes olin ma päris üllatunud, et see pusle nii suur on. Tükid on mõnusalt suured ja tugevast materjalist, mis peaks kaua vastu pidama. Tirtsu lemmikuks osutus kaasas olnud laut, kuhu ta kõik oma pudulojused ikka ja jälle sisse kuhjab. Ma praegu ei leidnud seda puslet enam PapaOpa valikust, kuid analoogne pusle on neil olemas – Linn. Selle pusle tõi jõuluvana Tirtsu tädipojale, kellel hetkel on liiklusmärgid väga kuum teema. Sellel puslel on see tore omadus, et tema kokkupanekuks on mitmeid viise – pane oma tükid sinna, kuhu tee viib. Samuti on kaasas puidust liiklusmärgid. Kui pusle on kokku pandud, siis saab seal mudelautodega sõita või siis liiklusmärke õppida.

djeco pusle farm

See vahva Aafrika nukupere on Loodusperest ja loomad osta.ee-st.

Teine tore tootja on Janod, kuid neid ma olen Eestis vähem müügil näinud. Meie eksemplari ostsin ma Itaalia reisilt, sest mulle nii väga meeldis see idülliline metsapilt. Lihtsalt armas!

Janodi puslede mingit valikut nägin ühel päeval Mustri poes, samuti jäi silma Ovane Facebooki lehel. Nende poes ma käinud ei ole, ma rohkem veebiostleja. Kahe pisikese lapse kõrvalt on hea kui jõuan aegajalt mõnda kaubanduskeskusse ja muude ostude vahelt siis piilun ka mänguasju.

janod pusle mets

Kvaliteedi poolest on Djeco ja Janod võrdsed mu meelest. Mõlema pusle tükid on tugevast papist ja liitekohad kergesti ühilduvad.

P.S. See Pariisi pusle on eriti numpsik, seda tahaks kohe endale (Tirtsule ju vara veel). Mul tuli sellega nüüd Pariisi igatsus peale 🙂

Millised on teie lemmikud pusled?

Kui sa soovid aegsasti teada saada järgmistest postitustest, siis hakka Mutukamoosi Facebooki lehe fänniks või kliki paremal ääreribal “Jälgi” ja saad teated oma postkasti. 

0 thoughts on “Ilusate puslede otsingul

  1. Kersti says:

    Ma avastasin, et Crocodile Creekil on ka armsad pusled, sellised armsad printsessid nt. Aga mitte tavalised roosad vaid lihtsalt nummid.

  2. mutukamoos says:

    Kusjuures kui sa nüüd Crocodile Creeki mainid, siis hakkasin mõtlema, et äkki Mustris ei olnudki Janod vaid hoopis CC. St Crocodile Creek oli kindlalt, jätsin veel mõttes meelde, et varsti puslesid ostma tulla.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga