Harry Potteri seeria / Sünnipäevapeo kaunistused

harry potteri teemaline sünnipäevapidu

Jätkan Tirtsu Harry Potteri teemalise sünnipäeva seeriat. 

Esimene samm sünnipäeva ettevalmistuste juures on loomulikult Pinterest (vaata minu selleteemalist Pinterest tahvlit). Potteri teema kohta oli seal omajagu, samas siiski kippusid ühed ja samad võtted korduma. Isegi kui Pinteresti ideid puhtal kujul ei kasuta, paneb see fantaasia tööle ja tekivad omad mõtted. Nii see kondikava valmiski.

Harry Potteri pidu_26

Kutsed olid tavalised kuna ma olen teada-tuntud viimase minuti inimene ja ma ei julgenud kutsetel Potteri teemat veel välja lubada. Panin oma panused kaunistustele ja tegevustele. Kaunistuste osas plaanisin alguses ka mõned maalid välja printida, kuid kuna ma ei leidnud häid prindifaile, siis see asi jäi ära. Muidu Pinterestis leidus rohkelt ideid, kuidas panna seinale Väga Paksu Naise maal, Myrtle pilt WC potile vms. Niisiis minu kaunistuste osa piirdus ühe lauaga, kuid tundus, et lastele lisas seegi põnevust.
NB! Lisan teksti vastavasse kohta ka lingid prindifailidele, mida kasutasin.

DEKORATSIOONID

harry_potter_2_v

Üks popimaid asju sel laual oli karjuv raamat. Selle tegemiseks kasutasin ühte vana kasutuskõlbmatut raamatut ja küülikunahka. Me pidasime küülikuid kui ma olin veel laps ja sellest ajast on mul mõned nahad alles.

harry_potter_29_v

Lõikasin naha parajaks, siiski proovides säilitada sakilisi ääri. Seejärel kinnitasin naha liimipüstoliga raamatukaante külge.

harry_potter_27_v

Kõige lõpuks liimisin külge silmad ja hambad (need lõikasin välja “foam” lehest – neid leiab käsitööpoodidest ja mul oli juhtumisi üks pakk kodus olemas).

harry_potter_28_v

Lisaks olid laual dekoratsioonideks linnusuled, mõned poolvääriskivid, võlukunstist rääkivad raamatud, võlukepi kasutamise õpetus, võlukepid, kitu. Pildil olevad võlukepid on mul varem tehtud, seal ma kasutasin kaunistamiseks traati ja pärleid ja kepp ise on kuldse guashiga värvitud spreitamise asemel.

harry_potter_32_v

Võlukunsti raamatud tegin nii, et panin vanadele moraalselt vananenud raamatutele ümber jõupaberi ja kirjutasin raamatuselgadele raamatute pealkirjad Harry koolimineku varustuse nimekirjast.

harry_potter_5_v

Purkides on näidiseid meie looduse riiulilt – üks surnult leitud kiil, mõned muud putukad ja hai hambad (suveniir Helsingi akvaariumist).

harry_potter_11_v

Alraunid on vanad kartulid millel idud juba väljas. Neile joonistasin lihtsalt markeriga näod pähe.

harry_potter_3_v

Alraunide plakati leiad siit.

harry_potter_6_v

Võlukepi loitsude õpetuse leiad siit. Printisin selle välja ja kleepisin papile (mytoysi paki sinised südamed :))

harry_potter_10_v

Järgmistel kordadel kirjutan aardejahist ja teistest mängudest ning kitu kaelakee valmistamisest.

Eveli

Kui sa soovid teada saada järgmistest postitustest, siis registreeru uudiskirja saajaks. Uudiskirja saadan välja kord nädalas või harvemini. Kui sa soovid teada asjadest, millest ma ei blogi – jälgi mind instagramis

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga